Kurser

Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för att inte missa utmaningar, tävlingar och mycket mer! Fjällvandra med hund

Har du en dröm om att en dag genomföra din första fjällvandring tillsammans med din hund? 

ÖPPEN FÖR ANMÄLAN
Här har du kursen som hjälper dig att ta steget genom inspiration och information om allt praktiskt inför din fjällvandring. Allt från utrusning, hur den ska sitta, vad som ska packas och val av sovplats till försäsongsträning. Kursen ska täcka de frågor som kan finnas runt fjällvandring oavsett om du tänk göra dagsturer eller flerdagstur. 

Klicka på bilden för att komma till mer info och anmälan!

8 week challenge
 STÄNGD FÖR ANMÄLAN
Distanskurs fylld med träning för hund under åtta veckor. Här utmanar vi hundarna i styrka, smidighet och kondition. Ni får även fantastisk kunskap inom kost/näringslära och avslappning. Det är en kurs som leds av mig och Hundpsykologen och slädhundsföraren Sandra Tellström från Hundsteg.
 

ONLinekurser

workout dogs

Efter hög efterfrågan kör vi en till omgång

KOMMER SNART IGEN 
En onlinekurs för dig som vill bygga styrka tillsammans med din hund. Det är en intensiv och krävande kurs för den aktive hunden och hundägaren som vill ta träningen till en ny nivå. Det här passar dig som är skadefri, målinriktad och taggad på att kicka igång året med förbättrade vanor. 

Gå vidare till anmälan genom att trycka på bilden!


Eight week challenge
 

The ultimate workout course for dogs, goes international!

COURSE STARTED

Get lasting tips and exercises to get a functionally strong dog through all stages of life. By doing exercises for the whole body you will prevent injuries, get better result on physically demanding tasks and hopefully a better quality of life for your dog. You will get instructions in text and videos, get feedback in your work to make sure you get the most of the course.

Read more about it by clicking on the photo!

KOMMER SNART IGEN
I denna utbildning går vi genom helheten för tiken och valparna hela vägen från befruktning till utflugna valpar. Vad bör du tänka på för att ge bästa förutsättningarna för en snabb återhämtning för tiken? Vilka delar ska finnas i en valplåda? Hur påverkas tiken av dräktighet? Hur skapar man förutsättningar för henne att bli en bra mamma? Detta är några av de många frågor vi besvarar under utbildningens gång.


Gå vidare till anmälan genom att trycka på bilden!


PT Dog
distans-utbildning

Distansutbildning på cirka ett år i samarbete med Hundsteg.

UTBILDNING STÄNGD FÖR ANMÄLAN

Personal Trainer Dog är en certifiering för den med passion inom fysisk träning för hund. Som PT för hund har du möjlighet att leda gruppträning, utforma personliga träningsprogram och vägleda inom flera träningsformer. Du får en gedigen kunskap inom den fysiska såväl som den psykiska delen hos hund som är nödvändig för att kunna coacha såväl grupper som privatpersoner.

Gå vidare till anmälan genom att trycka på bilden!