anmälan strong dogs : obedience

Kör du lydnad på hög nivå? Eller har en hund du precis ska börja lydnadsträningen med? För att få din hund att hålla fysiskt i en lång lydnadskarriär bör du investera i träningen som krävs för att träna lydnad. Momenten kan nöta på din hunds kropp och i denna kurs ska lära er hundägare att motverka slitage, göra förebyggande smidighets- och styrketräning och gå igenom vad man bör tänka på.

Vid tre tillfällen á 1,5h går vi igenom den fysiska bakgrunden till olika lydnadsmoment. Vad som krävs av hunden, var skade- och förslitningsrisken kan finnas och hur vi stärker hunden i dessa delar.

Det kommer att vara teori samt praktik. Under kursen är tanken att ni och era hundar ska testa på, få tips och råd för att sedan ha en verktygslåda för att kunna köra hemma själva.

Vi kommer att vara utomhus alla tillfällen så man får klä sig efter väder. 

Tillfällen: 
3, 10, 17 Maj. 18:00-19:30

Pris: 
850:-

Plats:
Åre, Draklanda

Deltagare:
Maxantal deltagare är 7 stycken till denna kurs för att varje deltagare ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Först till kvarn.

 

anmälan

  • Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 14 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande.
  • Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.