WORKOUT DOGS SWEDEN

Workout dogs

Workout Dogs Sweden är kursen för dig som är redo för en fysisk utmaning för dig och din fyrbente favorit. Den lämpar sig för dig som är aktiv, skadefri och peppad på att ta träningen till en ny nivå tillsammans med din hund. Din hund ska vara fullvuxen och fysiskt obegränsad i att klara träningspassen i fyra veckor. Låt oss starta året tillsammans med förbättrade träningsvanor, roliga utmaningar och en början på ett nytt sätt att träna på. 

Kursen pågår under fyra veckor där det varje vecka kommer nya utmaningar att ta sig an. Här håller vi ett högt tempo med fokus på att göra en genomkörare under fyra veckor som sedan ska vara kunskap att ha med resten av livet. Det är styrketräningsövningar där du och din hund tränar samtidigt, ingen ligger och väntar på den andra. Att träna tillsammans och framförallt samtidigt ger en sammanhållning som smittar av sig även efter att passet är färdigt. Allt du behöver är lite hundgodis och ett lagom utrymme hemma att träna på, alternativt en plats utomhus som lämpar sig för dig och din hund. 

Med inspirationsvideos, text och tight kontakt via sociala medier har ni förutsättningarna att lyckas och hålla lågan uppe hela kursen. 


Den här kursen är ett sätt att investera i dig själv och din hunds fysiska välmående, ta chansen!

START
23 maj kursstart
PRIS
800:-

ANMÄLAN
När du fyllt i anmälan får du en bekräftelse samt faktura skickad till din mail. Din kursanmälan är godkänt efter att avgiften är betalt, bekräftelse skickas då till din mail. Finns ett begränsat antal platser. 

 

Anmälan

  • Anmälningsvillkor
    Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande.
  • Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.