Anmäl dig
          till kurs


 

Fysiska kurser i Åre

loading...

Har du varit med om att din hund fått en plötslig hälta till synes utan orsak och du är osäker på var hunden har ont och hur pass allvarlig skadans omfattning tycks vara? Eller är du en sån som gillar att ligga steget före och vill genom att gå denna kurs få kunskap om hur du kan göra en skadekoll på din hund efter aktivitet för att upptäcka avvikelser i tid?

I denna kurs går vi igenom teoretisk och praktisk om hältor hos hund. Vi går igenom tecken att titta efter, hur du praktisk känner igenom och gör böjprov samt lär oss observera rörelser/rörelseavvikelser hos hundar. Efter denna kurs förväntas du känna dig trygg i att gå igenom en hund på grundnivå för att kunna utesluta större problem i rörelseapparaten.
Välj att vara en av fyra som tar med sin egen hund så blir den undersökt av er kursdeltagare under stöttning. 

Datum:
Söndag 1 Maj, start 15:00 och pågår cirka 2h

Plats:
Åre Contineltal Inn, Regnbågen 1

Pris: 
250:- för deltagande utan hund (8platser)
300:- för deltagande med egen hund (4 platser)

Deltagare:

Om du väljer att ha med egen hund krävs det att din hund kan hanteras av andra deltagare då dessa blir våra praktikhundar. 

Efter anmälan får du ett mail (ha koll på skräppost) där du får information om betalningssätt samt kallelse.
 

anmälan

  • Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 14 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande.
  • Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.