Hundkurser i Åre

I och med Covid-19 har alla fysiska kurser ett avbrott. Återkommer när tillgängliga kurser finns igen, på återseende! 

canicross
Löpträna med hund

Vill du komma igång med löpning tillsammans med din hund? Här är kursen för dig! Oavsett om du är löpare sedan tidigare eller helt ny inom sporten så börjar vi från basics och jobbar oss uppåt. 
Kursen är indelad i tre block, Bas, Mellan, Mer. Du väljer själv om du bara vill satsa på ett block som du känner är lagom nivå för dig eller om du hellre tar alla tre block för att få helheten och stegringen i din träning. 

Gå vidare till anmälan genom att trycka på bilden!

hundtoppar

Var med och bestig fem utvalda toppar i Åre tillsammans med din hund. Konceptet är enkelt, efter anmälan får du veta vilka toppar som ingår i tävlingen och därefter har du på dig fram till 17 augusti att hinna bestiga alla. Bland de som klarat alla toppar är med i utlottningen av vinsten. 

När du bestigit en topp ska du lägga ut en bild på instagram på dig och din hund när ni står på toppen, skriv (hashtag) #hundtoppar och @areoutdoordogs i inlägget. Skriv dock Inte vilken topp du står på (eller tagga plats) då detta är hemligt. 

Den 15 juni börjar tävlingen, anmäl dig innan dess genom att swisha 50:- till 123 547 92 21 och ange din mailadress som meddelande. 

Topparna finns i Åre med omnejd, alltså går det inte att utgå endast från Åre by för att ta topparna utan transportmedel krävs. Det är varierad svårighetsgrad och tid som krävs för varje topp. 

Detta är ett fantastiskt sätt att uppleva fjälltoppar som du kanske annars inte hade bestigit, samtidigt som du och din hund får en aktiv sommar ihop. 

träna tilsammans

Träna Tillsammans

Att träna tillsammans med sin hund är inte enbart för den tidssparande effekten utan det är ett roligt och hälsosamt sätt att vara ihopkopplad mentalt och fysiskt med sin hund. 

Vi kör löpning, styrketräning och fjälläventyr i grupp så fort snön tinat bort och våren gjort intrång.

Under rådadnde omständigheter med Corona avvaktar vi med den här träningsformen,