Äventur

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1906213
Antal:
Kommer snart
Äventyr på tur med hund. Häng med i den underbara hundgemenskapen och upptäck Åres vackra landskap tillsammans med likasinnade. Fokus är på en upptäcksfärd med din bästa vän där jag som hundfysioterapeut ger tips och råd under vägen. Halvvägs stannar vi till, tar medhavt fika och tar upp frågor som dyker upp. 

Turen räknas som en halvdagstur på totalt tre timmar. Ingen förkuskap krävs förutom att ägare och hund klarar av att vara aktiv så pass länge. Utrustning för hund går att hyra via Åre Petstore vid förfrågan innan. 

Egen klädsel efter väder. Kängor är att rekommendera samt funtionella kläder. En lista med vad ni behöver skickas vid kallelsen!

Work-out dogs

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1906221
Antal:
Kommer snart
Att träna tillsammans med sin hund innebär inte bara tidsbesparing utan också att man öppnar ögonen för andra sätt att träna själv och sin hund. Det här gör vi för att öka hundarnas och våran egen fysiska förmåga och kopplar på de där musklerna som vi kanske inte tränar dagligen. För att både vi och våra hundar ska klara allt ifrån att busa med andra hundar, springa på fjället eller ens hoppa i och ur sängen varje dag krävs det att de har den fysiska kapaciteten för det, annars nöter det mer än bygger. 

Vi ses på olika platser och kör en timmes pass med uppvärmning, träning och nervarvning.