Priser

BEHANDLINGAR FRISKVÅRD & REHABILITERING
 

Undersökning/Genomgång 650:-
En fullständig rörelseanalys, genomgång av muskulatur och leder samt helheten. 60min
Ska alltid ske vid första träffen.
 
Behandling 60min  650:-
Massage och laserbehandling. 
Passande för hundar som är i behov av rehabilitering vid skada/sjukdom såväl som i friskvårdssyfte. 
 
Behandling 30min 350:-
Laserbehandling 
Passande för de hundar som är i behov av inflammationsdämpning, smärtlindring och återhämtning.
 
Hembesök 710:-
Jag kommer hem till er och erbjuder behandling 60min i hemmiljö. Priset gäller för bostad som ligger 20km enkel väg ifrån Åre Centrum. För er med yttligare avstånd skräddarsyr vi efter kontakt.
Passande för hundar som lätt blir stressad i ny miljö eller om ägaren av olika anledningar har svårt att ta sig till mig. 
 
Flocken 650:-/h
Jag kommer hem till dig med fem hundar eller fler och gör en genomgång på alla. Priset är beräknat på timpris och varierar beroende på antalet hundar samt deras behov. Bor du längre bort än 3mil enkel väg från Åre Centrum så tillkommer en kostnad för milersättning. 
Passande för dig med större flock där det är svårt att transportera alla till mig, smidigare att jag kommer till er.  
 
Träningsplan lite 850:-
En genomgång av din hund  på 60min samt generella råd för träning av just din hund. 
Passande för hundar utan kända skador som önskar få tips på hur just din hund bör tränas.
 
Träningsplan medium 1175:-
En genomgång av din hund  på 60min samt ett indviduellt träningsprogram på 6 veckor med utvärdering på 30min när dessa veckor är klara.  
Passande för dig som vill träna din hund resultatrinriktat. 
 
Träningsplan pro 1500:-
En genomgång av din hund  på 60min samt ett individuellt träningsprogram på totalt 12 veckor med en utvärdering på 30min efter 6 veckor och en till genomgång på 30min efter 12 veckor.  
Passande för dig som kanske tävlar, jagar eller är aktiv med din hund och vill försäkra dig om att ni tränar korrekt.
 
Kloklippning 150:-
Behöver du hjälp att fixa till din hunds klor så hjälper jag dig med detta. Beräknad tid är max 15min för en kloklipp på en hund.
Skulle din hund ha problem med att klippa klorna så skräddarsyr vi en plan på flera klippningar efter varandra till reducerat pris för att få till kloklippningen till en behaglig upplevelse för hund och ägare.

 
Aktivitetstimme
Jag erbjuder aktivitetstimmar för er hund. Det innebär att ni kan boka mig en timme där jag dels rastar er hund men även utnyttjar denna timme för att göra er hund fysiskt nöjd individanpassat till er hund men det kan vara i form av löpning, skidåkning, parkour-inspirerad träning eller inomhusträning med balansbollar och kroppskontrollsövningar. 
Timmen börjar räknas från att jag åker från Åre by vilket innebär att bilkörningen till erat hem dras av på tiden. Denna tjänst går att boka endast enstaka tillfällen eller upprepade gånger i veckan eller månaden. Läs mer om hur ni går tillväga för att boka detta på Tjänster. 
Per tillfälle  
5-kort  

400:-
1600:-