anmälan massagekurs

massagekurs

Massage för hundägare i Åre.

Vi håller till i Åre Petstores lokaler och går igenom massagekunskap och stretching samt relaterande kunskap såsom anatomi och rörelser. 

Det här är för dig som vill kunna ge dina hundar hemma med avslappnade och återhämtande behandling i vardagen. Det passar för alla från den oskadade ynglingen till den äldre hunden och allt däremellan. 

Massage har en fantastisk förmåga att hjälpa till med läkning, öka prestationsförmågan och öka välbefinnandet. Det är även ett perfekt sätt att knyta an till din bäste vän. 

Vi arbetar både teoretiskt och praktiskt under två kvällar. 

Tillfällen:
30/1  18:30-20:30
6/2    18:30-20:30

Pris:
800:-

Anmälan:
När du fyllt i anmälan får du en bekräftelse samt faktura skickad till din mail. Din kursanmälan är godkänt efter att avgiften är betalt, bekräftelse skickas då till din mail.  Finns ett begränsat antal platser. 
 

  • Anmälningsvillkor
    Anmälan är bindanden. Du kan ångra din anmälan fram till 7 dagar innan kursstart. Efter det är du skyldig att betala för hela kursen såvida inte ett veterinärsintyg kan uppvisas som förhindrar deltagande.
  • Vid anmälan godkänner ni att vi behåller era kontaktuppgifter i vår kundregister. Om du önskar att dessa raderas efter kursens avslut hör av dig så ordnar vi det.