kursutbud

Workout Dogs Sweden, en distanskurs för dig som vill bygga styrka tillsammans med din hund. Det är en intensiv och krävande kurs för den aktive hunden och hundägaren som vill ta träningen till en ny nivå. Det här passar dig som är skadefri, målinriktad och taggad på att kicka igång våren 2020 med förbättrade vanor. Klicka på text för att komma till anmälan!

kurs i dragträningFULLBOKAD KURS!
I samarbete mellan Åredalens Hund & Hästs egna Trude som är uppvuxen med skidor under fötterna och hund i midjan som numera äger Alaskan Malamutes och Grönlandshundar och aktiv inom skiddrag ska vi tillsammans hålla i kurs i dragträning på skidor med hund. 
FULLBOKAD KURS!
Distanskurs fylld med träning för hund under åtta veckor. Här utmanar vi hundarna i styrka, smidighet och kondition. Ni får även fantastisk kunskap inom kost/näringslära och avslappning. Det är en kurs som leds av mig och Hundpsykologen och slädhundsföraren Sandra Tellström från Hundsteg.

FULLBOKAD KURS!
Det här är för dig som vill kunna ge dina hundar hemma med avslappnade och återhämtande behandling i vardagen. Det passar för alla från den oskadade ynglingen till den äldre hunden och allt däremellan. 

Massage har en fantastisk förmåga att hjälpa till med läkning, öka prestationsförmågan och öka välbefinnandet. Det är även ett perfekt sätt att knyta an till din bäste vän.